Одеський технічний коледж

Одеської національної академії харчових технологій


Технологічне відділення Одеського технічного коледжу ОНАХТ готує молодших спеціалістів за наступними напрямками: спеціальності:

5.05170104 – «Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчоконцентратів»

5.05160201 – «Швейне виробництво»

5.05160202 – «Виготовлення виробів із шкіри»

5.05160203 – «Моделювання та конструювання промислових виробів


Завідує відділенням викладач спецдисциплін харчової промисловості ІІ категорії, колишній випускник коледжу Творіщук Іван Михайлович.



На відділенні навчаються 17 учбових груп денної форми навчання та 6 учбових груп заочної форми навчання. Загалом контингент студентів відділення на 01.10.2014 р. складає більше 500 студентів.


Термін навчання студентів відділення денної форми навчання – 3 роки і 10 місяців на основі базової загальної середньої освіти, та 2 роки і 10 місяців на основі повної загальної середньої освіти. Випускники відділення мають можливість без проходження ЗНО продовжити навчання в Одеській національній академії харчових технологій та інших ВНЗ ІІІ-ІV рівня акредитації за відповідними напрямками, як на бюджетній – для кращих студентів, так і на контрактній формі навчання.



Профілюючими предметними комісіями відділення є комісія спецтехнологій і комісія легкої промисловості, в рамках яких студенти технологічного відділення отримують основу теоретичних знань та практичних навичок, які необхідні для підготовки компетентного сучасного фахівця. Для підготовки всебічно розвиненого випускника, вивчення технічних предметів доповнюється навчальними дисциплінами циклу математичної, природньо-наукової, гуманітарної та соціально-економічної підготовки.